bedrijven

ons aanbod voor bedrijven

theater-hutsepot-teambuilding

Teambuilding

Heb je al eens gedacht aan het inzetten van muzikaal verteltheater als teambuildingsactiviteit? Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan ons inhuren om één van onze bestaande voorstellingen voor jullie te brengen. Sit, relax and enjoy!
Je kan ons ook vragen om een verhaal te schrijven op maat van je bedrijf/vereniging. Dit kunnen we zelf doen of in samenwerking met mensen uit je groep. We kunnen dit ook on the spot doen, vanuit een workshop vertellen. Neem contact op voor een activiteit op maat.

theater-hutsepot-stiltewandeling

Stiltewandeling: 'de verdwaalde vertelling'

We gaan samen op stap, bij voorkeur in een stilte- of natuurgebied.
De ‘Verdwaalde Vertelling’ is een uniek initiatief van verteller Tom Van Mieghem en trombonespeler Stefaan Blancke. We wandelen in stilte en verdwalen in onszelf. We laten alle indrukken en geluiden op ons afkomen, af en toe gekruid met een verhaal of een noot trombone. We wandelen 5 km en verdwalen ongeveer 2 uur. Daarna is er tijd om na te praten en de indrukken van deze unieke ervaring met elkaar te delen.

theater-hutsepot-leer-presenteren

Leer presenteren

Huur Tom Van Mieghem in als presentator voor al je evenementen. Of nog beter, leer zelf presenteren. Leer de knepen van het vak om de dingen beeldend te verwoorden. Leer de beelden schilderen in de hoofden van de luisteraar. We vertrekken bij deze workshop vanuit de kunst van het verhalen vertellen en maken zo de brug naar het presenteren.

theater-hutsepot-workshops

Workshops

Vraag ons voor workshops op maat.
We delen graag onze expertise op vlak van verhalen vertellen, poppenspel en het toepassen in tal van verschillende situaties.
Voor meer informatie hierover: zie onze workshops.

THEATER HUTSEPOT komt altijd naar je toe!
THEATER HUTSEPOT zorgt zelf voor licht & geluid:
jullie kunnen gewoon genieten van verhaal en/of muziek.